Image Name

UITGESTELD 11-12-13 dec: Open Atelier Dag

Onze bewoners heten je graag welkom in hun eigen stek. Kom proeven van de sfeer van een echt atelier en ontdek de geweldige werken en projecten die we momenteel huisvesten. In de bar voorzien we wederom de nodige spijs en drank gedurende het hele weekend.

Image Name

AFGELAST 22 nov: Lokaal Boetiek 2020

Lees meerOp Lokaal Boetiek koop je rechtstreeks van straffe Belgische makers. Stuk voor stuk unieke stukken. Voor de editie van 2020 halen onze bewoners ook het beste uit kast.

Image Name

8 okt: Café Solide

Op 8 oktober komt Low Impact Man Steven Vroman naar de Farmfabriek om er zijn nieuwste 'eco-comedy' ten beste te geven. Zijn we het einde nabij? Wat kan je zelf doen? Een pragmatische, verfrissende kijk op deze en vele andere vragen van onze tijd.. Gratis inkom!

Image Name

AFGELAST 3 okt: Jaarlijkse rommelmarkt

Op 3 oktober staat de buurt op zijn kop want de in de Slachthuisstraat wordt een heuse rommelmarkt georganiseerd!
Ook de Farmfabriek doet mee en zet haar deuren open. Kom genieten van een hapje en drankje in onze bar en ga terwijl eens langs bij één van onze bewoners! Tot dan!

Image Name

Zomer 2020: schatten van vlieg

Ook zo'n avontuurlijke kids? Kom deze zomer schatten zoeken in de Farmfabriek! Elke vrijdag van 15h tot en met 20h. Deelnemen kan door je aan te melden bij de bar.

Image Name

UITGESTELD- 14 maart: vernissage RADAR

Tussen 14 maart en 25 april cureert Trees de Mits RADAR in Galerie Noord-Zuid (Academie Arendonk).

Image Name

Elke vrijdag: Lokaalmarkt

Een heuse boeren-belevingsmarkt, dat is Lokaalmarkt. Kom lekker, lokaal shoppen terwijl u geniet van een heerlijk drankje in onze bar en uw kroost zich vermaakt in het kinderatelier. Is er een betere manier om het weekend in te zetten?

Image Name

08 feb: Muzikale verhalen

Maak kennis met de kracht van verhalen. Tom Van Outreyve is een verteller met pit, die je samen met muzikant Stijn Wastyn, verwent met de warmte van verhalen vol spanning en avontuur.

Image Name

Carré d'art

Ook wij zijn aanwezig op de volgende editie van Carré d'art, dè kunst- en belevingsmarkt in hartje Deinze! Kom ons standje bezoeken of zwaai even af naar de fabriek zelf, onze bar zal geopend zijn, gezelligheid gegarandeerd. Tot dan!

Image Name

24 jan: Tentoonstelling: Trees de Mits

Groepstentoonstelling met werk van Trees De Mits
In De Mijlpaal galerie
Brugstraat 45 Heusden-Zolder

Image Name

12 dec: Markant

Op 12 december organiseert Markant een avond vol boeiende workshops in Farmfabriek.

Image Name

1 dec: Lokaal Boetiek

Op Lokaal Boetiek vind je juwelen, handtassen, decoratie, ... rechtstreeks van straffe makers. Stuk voor stuk unieke stukken, met veel liefde en vakmanschap in België gemaakt.

Image Name

Afterwork@Farm (voor groot én klein!)

Na 3 keer proberen zijn we verkocht! Vanaf heden elke derde vrijdag van de maand: AFTERWORK!
Next in row: 18 oktober, 15 november en 20 december !

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-DJ's
-Exposities (Marnix Hoys & Trees De Mits)

Tot dan!
Lees meer

Image Name

Zomer 2019: schatten van vlieg

Ook zo'n avontuurlijke kids? Kom deze zomer schatten zoeken in de Farmfabriek! Elke dinsdag tem maandag van 9u30 tot 17u30 en elke zaterdag en zondag van 10u30 tot 15u30. In samenwerking met het Mudel en de BIB van Deinze.