Image Name

Zomer 2019: schatten van vlieg

Ook zo'n avontuurlijke kids? Kom deze zomer schatten zoeken in de Farmfabriek! Elke dinsdag tem maandag van 9u30 tot 17u30 en elke zaterdag en zondag van 10u30 tot 15u30. In samenwerking met het Mudel en de BIB van Deinze.

Image Name

19 juli: afterwork@Farm (voor groot én klein!)

Omdat het zo leuk was de vorige keer: 19 juli opnieuw afterwork@farm!

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-DJ's
-Exposities (Marnix Hoys & Trees De Mits°

Tot dan!

Lees meer

Image Name

22 juni: Rariteitenkabinet presenteert-pralinemuziek

Laat je op sleeptouw nemen door twee muzikanten en een sommelier, in een combinatie van werelden die verrassend veel gemeen hebben... Klik hier voor info en inschrijvingen.

Image Name

21 juni: afterwork@Farm (voor groot én klein!)

21 juni opent Farm voor het eerst de deuren voor het grote publiek! Vanaf 18h is iedereen welkom voor een hapje, drankje en een gezellige babbel om het eerste weekend van de zomer te beginnen. Kom genieten van onze unieke setting en geniet van randanimatie voor groot én klein!

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-Klankencaravan
-Mini-expo (Farm: vroeger en nu)

Tot dan!

Image Name

Zomer 2019: muziekkamp voor kinderen door Rariteitenkabinet.

Gedurende juli en augustus kunnen kinderen tussen 6 en 12 in Farmfabriek terecht voor muzikale zomerkampen onder leiding van Lore Maegerman. Lees meer

Image Name

April 2019: Tentoonstelling Trees De Mits & Warner Berckmans-Noordeloos

Bezoek tussen 3 maart en 28 april de tentoonstelling van één van onze bewoners Trees de Mits in kunstgalerij de Mijlpaal in Knokke. Samen met Warner Berckmans geeft zij daar vorm aan de expositie Noordeloos. Voor meer informatie: Galerie De Mijlpaal