Image Name

UITGESTELD-2 Apr: Café Solide

Op 2 april komt Low Impact Man Steven Vroman naar de Farmfabriek om er zijn nieuwste 'eco-comedy' ten beste te geven. Zijn we het einde nabij? Wat kan je zelf doen? Een pragmatische, verfrissende kijk op deze en vele andere vragen van onze tijd.. Gratis inkom!

https://www.facebook.com/events/532094684101615/: Lees meer

Image Name

UITGESTELD- 14 maart: vernissage RADAR

Tussen 14 maart en 25 april cureert Trees de Mits RADAR in Galerie Noord-Zuid (Academie Arendonk). Onder meer A. Campenhout en Carina Diepens zijn vertegenwoordigd. Open van di tem za, gesloten in de Paasvakantie.

http://www.academiearendonk.be/nieuws/radar: Lees meer

Image Name

2020: Lokaalmarkt Deinze

Vanaf 7 februari kan je terecht op de Lokaalmarkt Deinze in de Farmfabriek. Ontmoet lokale producenten, proef van heerlijk, verse producten, en geniet van onze open bar en kinderatelier.

Lees meer

Image Name

08 feb: Muzikale verhalen

Maak kennis met de kracht van verhalen. Tom Van Outreyve is een verteller met pit, die je samen met muzikant Stijn Wastyn, verwent met de warmte van verhalen vol spanning en avontuur.

Lees meer

Image Name

24 jan: Tentoonstelling: Treest de Mits

Groepstentoonstelling met werk van Trees De Mits
In De Mijlpaal galerie
Brugstraat 45 Heusden-Zolder
Open op vrijdag-zaterdag en zondag van 14u tot 18u
Deelnemende kunstenaars:
Warner Berckmans, Karin Borghouts, Patrick Ceyssens, Fred Eerdekens, Trees De Mits, Nick Ervinck, Lore Langendries, Stéphanie Leblon, Jeroen Maes, Stefan Peters, Joke Raes, Mieke Teirlinck, Peter Vanbekbergen, Ann Van Hoey, koen Vanmechelen, Jonas Vansteenkist

Image Name

12 dec: Markant

Op 12 december organiseert Markant een avond vol boeiende workshops in Farmfabriek. Zin om onze bewoners te ontmoeten en Farmfabriek te leren kennen? Inschrijven kan bij Markant Deinze! Hopelijk tot dan!

Lees meer

Image Name

1 dec: Lokaal Boetiek

Op Lokaal Boetiek vind je juwelen, handtassen, decoratie, ... rechtstreeks van straffe makers. Stuk voor stuk unieke stukken, met veel liefde en vakmanschap in België gemaakt. Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Kom dan zeker langs op 1 december @Farmfabriek Deinze!

Tot dan!

Lees meer

Image Name

Aperitiefconcert met een twist

Luca Pignata tovert op de accordeon, woont in Deinze, stelde zijn debuut-cd voor op Klara en doet dat nu over bij het Rariteitenkabinet. Wij vatten de gelegenheid aan om u een glas aan te reiken en u Bach van binnenuit te leren kennen... Welkom voor een badje barok!

Inschrijven

Image Name

Afterwork@Farm (voor groot én klein!)

Na 3 keer proberen zijn we verkocht! Vanaf heden elke derde vrijdag van de maand: AFTERWORK!
Next in row: 18 oktober, 15 november en 20 december !

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-DJ's
-Exposities (Marnix Hoys & Trees De Mits)

Tot dan!
Lees meer

Image Name

Carré d'art

Ook wij zijn aanwezig op de volgende editie van Carré d'art, dè kunst- en belevingsmarkt in hartje Deinze! Kom ons standje bezoeken of zwaai even af naar de fabriek zelf, onze bar zal geopend zijn, gezelligheid gegarandeerd. Tot dan! Lees meer

Image Name

Jaarlijkse rommelmarkt

Op 5 oktober staat de buurt op zijn kop want de in de Slachthuisstraat wordt een heuse rommelmarkt georganiseerd!
Ook de Farmfabriek doet mee en zet haar deuren open. Kom genieten van een hapje en drankje en ga terwijl eens langs bij één van onze bewoners! Tot dan!

Image Name

Tentoonstelling: Point In Time-Trees de Mits & andere.

Op 14 en 15 september vind je werk van onze bewoner Trees De Mits terug op:
Jubileum Reünie Manifestatie 50 jaar Europees Keramisch Werkcentrum NL
Het programma met performances, lezingen en tentoonstelling met werk van 70 voormalige deelnemers zal een beeld geven van de geschiedenis van het werkcentrum
Lees meer

Image Name

Rariteitenkabinet jaarkalender

Benieuwd naar wat het rariteitenkabinet dit jaar voor u in petto heeft? Lees meer op de website!

Image Name

Zomer 2019: schatten van vlieg

Ook zo'n avontuurlijke kids? Kom deze zomer schatten zoeken in de Farmfabriek! Elke dinsdag tem maandag van 9u30 tot 17u30 en elke zaterdag en zondag van 10u30 tot 15u30. In samenwerking met het Mudel en de BIB van Deinze.

Image Name

19 juli: afterwork@Farm (voor groot én klein!)

Omdat het zo leuk was de vorige keer: 19 juli opnieuw afterwork@farm!

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-DJ's
-Exposities (Marnix Hoys & Trees De Mits°

Tot dan!

Lees meer

Image Name

22 juni: Rariteitenkabinet presenteert-pralinemuziek

Laat je op sleeptouw nemen door twee muzikanten en een sommelier, in een combinatie van werelden die verrassend veel gemeen hebben... Klik hier voor info en inschrijvingen.

Image Name

21 juni: afterwork@Farm (voor groot én klein!)

21 juni opent Farm voor het eerst de deuren voor het grote publiek! Vanaf 18h is iedereen welkom voor een hapje, drankje en een gezellige babbel om het eerste weekend van de zomer te beginnen. Kom genieten van onze unieke setting en geniet van randanimatie voor groot én klein!

-Open Bar met een lokaal aanbod
-Fusion food
-Klankencaravan
-Mini-expo (Farm: vroeger en nu)

Tot dan!

Image Name

Zomer 2019: muziekkamp voor kinderen door Rariteitenkabinet.

Gedurende juli en augustus kunnen kinderen tussen 6 en 12 in Farmfabriek terecht voor muzikale zomerkampen onder leiding van Lore Maegerman. Lees meer

Image Name

April 2019: Tentoonstelling Trees De Mits & Warner Berckmans-Noordeloos

Bezoek tussen 3 maart en 28 april de tentoonstelling van één van onze bewoners Trees de Mits in kunstgalerij de Mijlpaal in Knokke. Samen met Warner Berckmans geeft zij daar vorm aan de expositie Noordeloos. Voor meer informatie: Galerie De Mijlpaal